Find de bedste wellness-oplevelser på Sjælland

I en travl hverdag, kan der godt være behov for et pusterum, hvor man bare kommer helt ned i gear. Det er ikke altid den letteste opgave, når hverdagens travle liv går sin gang, derfor kan en tur i wellness gøre godt for krop og sjæl. Over de senere år, er spa og wellness virkelig blevet populære herhjemme og flere vælger at tage på kurophold. Er du én af dem som drømmer om en spa-dag som står i selvforkælelses-tegnet, så kan du med fordel læse med her. 

I Danmark findes der mange hoteller og spa’s, hvor man enten kan kombinere overnatning, middag og spa, eller man kan vælge en dagsspa-oplevelse. På Sjælland er der flere anerkendte hoteller som virkelig gør noget ekstra ud af deres wellness og spa-faciliter. Her i artiklen kan du finde mere information om udvalgte wellness-steder på Sjælland, som har fået gode anmeldelser på PureWellness

Oplev Kokkedal Slot i Nordsjælland

Kokkedal Slot er det perfekte overnatningssted for en romantisk tur med én man holder af eller sammen med familien. I hvert fald hvis afslapning og ro står på menuen Det smukke hvide slot er omringet af den flotteste natur og omgivelserne både inde og ude er enormt betagende. Spa og wellness området inkluderer både dampbad, pool som er opvarmet og en sauna og der kan derudover også købes behandlinger. På PureWellness hjemmeside, scorer dette hotel højt i anmeldelserne. 

Besøg Skodsborg Kurhotel & Spa

Dette lækre hotel scorer også højt på PureWellness hjemmeside og topper ganske enkelt også listerne over de bedste spahoteller i landet. Hotellet er beliggende i Skodsborg cirka en halv times kørsel fra København og har en overdådig liste af spa-faciliteter. I deres wellnessafdeling kan du blandt andet nyde et dampbad, saltgrotte, svømmebassin, jacuzzi, infrarød varme og meget mere. Det er både muligt at booke skønne spaophold eller blot besøge spaen for én dag. 

Marienlyst Strandhotel

Dette velkendte hotel finder du i Helsingør lige ud til vandet. Hotellet tilbyder også lækre spa og wellness faciliteter, som både kan bookes i forbindelse med overnatning eller som dagsspa. I spaen finder du både opvarmende bassiner, saltterapi, saunaer og meget mere. Her er det naturligvis også muligt at tilkøbe skønne ansigtsbehandlinger som prikken over i’et. 

Find de bedste spa og wellness oplevelser på PureWellness

Udvalget af spa og wellness hoteller er langt større, både på Sjælland og i resten af landet. På PureWellness hjemmeside, som er nordens største spa og wellness side, kan du læse om disse skønne steder fordelt over hele landet. Du kan desuden også tjekke spa og wellness hoteller i eksempelvis Sverige, som også er ganske kendte for deres udbud indenfor denne kategori. 

Tag på spa og wellness retreat i Asien

Drømmer du om en ferie, hvor det hele bare handler om dig og kun dig? Det er selvfølgelig ikke kun i Norden, at spa og wellness hitter og du kan faktisk finde nogle formidable steder i eksempelvis Asien. Hvis du mangler inspiration til sådan en rejse, så er der mange fantastiske spa-hoteller og retreat i både Thailand og Maldiverne som du kan læse om på PureWellness hjemmeside. 

Gode råd inden du booker et spa-ophold

Der er forskel på spa-hoteller i forhold til udbud af faciliteter og kvaliteten. Det er derfor en god idé at læse anmeldelser fra andre kunder, samt informationer før du booker. Brug eventuelt PureWellness som din guide.