Sådan kan du opleve verden under din uddannelse

For mange kan det virke, som om man i hvert fald i et eller andet omfang skal slå sig ned, hvis man ønsker at få en uddannelse.

For det kræver, at man giver noget af sig selv, og derfor har man heller ikke mulighed for bare at rejse verden rundt uden videre.

Men hvis du ikke føler dig helt klar til at slå rødder, og du har lyst til at opleve verden under din uddannelse, så er der flere muligheder for at gøre det hele samtidig.

Nogle af disse muligheder kan du læse mere om i denne artikel.

Vælg en uddannelse med mulighed for studietur
På flere uddannelser kan du få mulighed for at tage på studietur. Det får du blandt andet med en uddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Se mere her for at kontakte uddannelsesstedet, hvis du er interesseret i at vide mere.

Du kan altså både få din uddannelse, og så kan du få mulighed for at opleve verden. Du vil endda kunne komme ud med et særligt formål – nemlig at lære noget relevant for dit studie. På den måde kan du få endnu mere ud af både studiet og rejsen.

Tag på udveksling under studiet
Hvis der ikke er arrangeret studieture på en uddannelse, så har du måske mulighed for selv at tage på udveksling.

Det kan fungere forskelligt fra studie til studie, så kontakt dit uddannelsessted for mere specifikke oplysninger. Ofte kan du tage på udveksling i alt mellem et par uger til et helt år.

Få en uddannelse fra udlandet
Endelig kan du overveje at tage en uddannelse i udlandet. Du må ikke glemme, at store dele af verden ligger for dine fødder.

Du skal blot undersøge, hvilke regler der gælder for blandt andet tilmelding, visum, SU og mere, hvis du finder drømmeuddannelsen i et andet land.

THIS CONTENT IS SPONSORED BY UDDANNELSESGUIDEN.